Kunstbezorgd.nl

SERIE VLISSINGEN #4 ‘De Schelde’ aquarel grafiet en pen op papier. 30 x21 cm

Om Zeeuwse kunstenaars een steuntje in de rug te geven, heeft het CBK Zeeland een fantastisch initiatief bedacht. Via hun webshop kun je een werkje van een Zeeuwse kunstenaar kopen voor 100 euro, dit krijg je dan zo door de brievenbus! Wat een leuke actie! Kijk op www.kunstbezorgd.nl en haal gauw een leuk kunstwerk in huis! Jij blij, kunstenaar blij! Van mij staan er ook een aantal tekeningen tussen. Kleine tekeningetjes gemaakt met pen, aquarel of krijt. Studies voor mijn grotere werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s